معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداريزد :

توسعه رسانه ها رويكرد دولت تدبير و اميد است

معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار در برنامه زنده گفت‌وگوي ويژه خبري با اشاره به ارتباط و تعامل بهتر رسانه ها با مسئولان گفت: توسعه رسانه ها و فضاي رسانه اي رويكرد دولت تدبير و اميد بوده است.

به گزارش اداره كل روابط عمومي استانداري يزد، «محمد علي طالبي» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در گفت و گوي ويژه خبري شبكه تابان يزد در حوزه رسانه، نهادهای مدنی و احزاب سیاسی، ساماندهی اتباع بیگانه و برنامه های هنری استان با مردم سخن گفت.  
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار يزد در گفت‌وگوي ويژه خبري شبكه تابان گفت: با توجه به اهميت مشاركت در نظام مقدس جمهوري اسلامي و رويكردهاي دولت تدبير و اميد، اقدامات بسيار خوبي با تاكيد بر دنبال كردن مشاركت نهادمند مردم صورت گرفته است.
«محمدعلي طالبي» ادامه داد: تقويت نهادهاي مدني در موضوع سازمان هاي مردم نهاد ارتقای كمي و كيفي خوبي را به همراه داشته است كه برگزاري دوره هاي آموزش توانمندسازي سازمان هاي مردم نهاد و تقويت ساير نهادهاي مدني از جمله شوراهاي شهر و روستا نيز جز اولويت هاي استان است.
وي افزود: براي بهره مندي از نظرات نخبگان در فعاليت ها و برنامه هاي مجموعه دولت در استان اقدامات خوبي انجام شده است و استاندار یزد نيز بر اين باور است که در برنامه هاي مختلف از نظرات نخبگان آگاه و بهره مند شويم.
طالبي ادامه داد: در رويدادهاي مهم از جمله انتخابات، جلسات هم انديشي متعددي با اقشار مختلف مردم برگزار شد كه نتيجه آن يكي از بالاترين نرخ هاي مشاركت در انتخابات را براي استان به همراه داشت.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار با تاكيد بر رويكرد مشاركت مردمي در برنامه ها گفت: در هفته دولت جلسه های هم انديشي با حضور استاندار و جمعي از نخبگان، دانشگاهيان، صاحبنظران و اصناف استان براي تقويت همفكري، ارتباط و تعامل برگزار شد كه زمينه مشاركت خوبي را به وجود آورد .
طالبي خاطرنشان كرد: در جامعه هرچه بتوانيم بیشتر به سمت مشاركت نهادمند حركت كنيم و فعاليت ها را در قالب تشكل ها و سازمان هاي مردم نهاد سازماندهي كنيم شاهد حضور موثرتر مردم در صحنه مديريت استان خواهيم بود.


تشكيل خانه احزاب رشد و بالندگي احزاب سياسي را به همراه دارد


معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار بيان كرد: 18 حزب و گروه سياسي با مجوز استاني يا به عنوان نماينده تشكل كشوري در استان فعال هستند كه به لحاظ كمي پنج تشكل به تشكل هاي موجود استان اضافه شده است.
طالبي ادامه داد: تا به امروز هفت جلسه با هدف هم انديشي تشكل ها و احزاب سياسي با حضور استاندار و معاون وزير كشور در مناسبت هاي مختلف برگزار شده است و معتقديم هر چقدر بيشتر بتوانيم زمينه فعاليت احزاب و تشكل هاي سياسي براي ارائه ديدگاه هاي مختلف را فراهم كنيم از افراط و تفريط ها جلوگيري مي شود.
وی افزود: فعاليت هاي سياسي در درون تشكل ها سازمان يافته و قاعده مند مي شود كه در نهايت براي مباحث سياسي استان نيز مديريت بهتري به وجود مي آِيد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: تشكيل خانه احزاب يكي از برنامه هايي است كه با هم انديشي و تشكيل جلساتي در قبل از هفته دولت نيز دنبال شد تا با راه اندازي خانه احزاب بتوانيم در انتخابات سال آينده رشد و بالندگي احزاب سياسي را شاهد باشيم.
وي بيان كرد: به لحاظ امنيتي جز استان هاي امن كشور هستيم و برخي از مولفه هاي ناامني كه نرخ صعودي داشتند خوشبختانه با تلاش نيروي انتظامي، قضايي، امنيتي و شوراي تامين استان كنترل شده است و امروز شاهد روند كاهش جرائم مي باشيم.
طالبي ادامه داد: به طور مثال در زمينه سرقت با روند كاهشي مواجه هستيم و در مولفه ساير جرایم نيز در رديف پاياني جدول كشور قرار داريم و اين نرخ نشان مي دهد كه با روند اميدواركننده اي بتوانيم مسائل امنيتي را كنترل كنيم.
وي افزود: با توجه به تهديدهاي اخير كشور مربوط به گروه هاي تكفيري و تروريستي، در اين زمينه اشراف خوبي در استان وجود دارد و نيروهاي انتظامي، قضائي و نهادهاي امنيتي توانسته اند شرايط آرامش زندگي مردم را تامين كنند.


فضاي رسانه اي استان متنوع، بازتر و تخصصي تر شده است


معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار گفت: با فعاليت هايي كه دولت خصوصا در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي انجام داده است روند صدور مجوز نشريات به صورت ساده تري دنبال مي شود و به كمتر از سه ماه براي صدور مجور رسيده است که در اين زمينه استان يزد رشد كمي بالاي 20 درصد را داشته است.
طالبي بيان كرد: تعداد رسانه هاي مكتوب استان به 130 نشريه رسيده و صدور مجوز پايگاه هاي اطلاع رساني با جديت دنبال شده است كه در استان 30 پايگاه مجوز دريافت كرده اند و اين امر به ساماندهي فعاليت هاي رسانه اي در استان كمك كرده است.
رئيس شوراي اطلاع رساني استان افزود: رويكرد ديگر دولت ايجاد فضاي باز رسانه اي در استان است كه وقتي به فعاليت رسانه اي استان نگاه كنيم اين فضا را كامل مشاهده مي كنيم و رسانه ها كمترين دغدغه را در اين زمينه دارند و مي توانند صحبت ها و نقدهاي خود را بدون نگراني و واكنش ازسوی مسئولان بيان كنند.
وي خاطرنشان كرد: فضاي رسانه اي استان متنوع، بازتر و تخصصي تر شده و ارتباط و تعامل بهتري نيز با مجموعه رسانه ها و مديران دولتي برقرار شده است و بر همين مبنا جلسات و نشست هايي با اصحاب مطبوعات صورت گرفته است.
طالبي گفت: رونق خانه مطبوعات و انجمن صنفي با اقداماتي كه در حال انجام است مي تواند محلي براي پيگيري فعاليت هاي مطبوعات در نهاد غير دولتي و در كنار دولت را تقويت كند و ارتباط خوبي با رسانه هاي مكتوب استان برقرار شود.


پيگري طرح و برنامه هايي براي ساماندهي اتباع در استان


معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار بيان كرد: موقعيت خاص جغرافيايي استان يزد كه در مركز كشور و محل تردد قرار دارد و قابليت هاي اقتصادي كه زمينه كار و اشتغال اتباع بیگانه را فراهم مي كنند باعث حضور این قشر در استان شده است.
طالبي ادامه داد: در زمينه حضور اتباع در استان اينگونه نيست كه در صدر استان هاي كشور قرار داريم و از نظر تعداد جز استان هاي متوسط دركشور مي باشيم اما تعداد اتباع نسبت به جمعيت استان نيز قابل ملاحضه است و اعتقاد داريم اين موضوع بايد ساماندهي شود.
وي افزود: ساماندهي اتباع بيگانه جزو اولين طرح و برنامه هايي است كه توسط دولت تدبير و اميد در موضوعاتي شامل اسكان، اشتغال و مديريت آسيب هاي اجتماعي دنبال مي شود.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار گفت: طرح اتباع غيرمجاز در شوراي تامين استان مصوب و براي تائيد به مراجع كشوري ارسال شد كه در حال حاضر بخش هايي از اين طرح كه مجوزهاي قانوني لازم را دريافت كرده است در حال اجراست.
طالبي در ادامه بيان كرد: موضوع اسكان، ارتقاء ظرفيت مهمان شهرهاي استان و ايجاد مهمان شهر جديد را دنبال مي كنيم كه اتباع بتوانند در مهمان شهرها ساكن شوند و پروژه هاي آموزشي و بهداشتي نيز با هدف ارتقاء خدمت به اتباع بيگانه و سهولت دريافت خدمات در نظر گرفته شده است.
وي افزود: 11 پروژه در شهرستان هاي مختلف استان در زمينه هاي متعدد آماده شده است  و در حوزه آموزش و پرورش، مدارس خاص اتباع بيگانه نيز از اول مهر مورد بهره برداري قرار مي گيرد كه اين تفكيك را در بعضي از مناطق استان خواهيم داشت.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي خاطرنشان كرد: بايد جامعه پذيري را در بين اتباع مجاز بالا ببريم تا بتوانيم يك ارتباط خوب را با شهروندان برقرار كنيم  و به نوعي آسيب هاي اجتماعي ناشي از حضور اتباع بيگانه را كاهش دهيم.
طالبي با اشاره به اينكه تمركز اصلي بر روي برخورد با اتباع غير مجاز است بيان كرد: با همكاري نيروي انتظامي و دستگاه هاي مسئول در سطح استان آمار خوبي در طرد اتباع غيرمجاز مشاهده مي شود و افزايش 30 درصدي اتباع در اردوگاه اتباع بيگانه استان نشان دهنده ساماندهي خوب مي باشد.


تاكيد بر اجراي قانون و مقررات نظام در برگزاري برنامه هاي هنري


معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار گفت: تاكيد مسئولين استان بر اجراي قانون و مقررات نظام در برگزاري برنامه هاي هنري بوده است و از اين جهت تلاش ها بر این است كه هماهنگي لازم را با دستگاه هاي مسئول برقرار كنيم تا توفيقات خوبي در اين زمينه حاصل شد.
طالبي ادامه داد: دغدغه هايي در اين زمينه بين علما وجود دارد و اين حق را به عزيزان مي دهيم و به خصوص نكاتي كه امام جمعه محترم يزد در نماز جمعه اين هفته ذكر كردند.
وي در پايان سخنان خود بيان كرد: براي هماهنگي بيشتر در برنامه هاي فرهنگي با  مسئوليتي كه استاندار يزد به اينجانب واگذار كرده اند، جلساتي براي تعامل بيشتر  با صاحب نظران اين حوزه برگزار مي كنيم تا براي رفع دغدغه ها و مشكلات به تفاهم خوب برسيم و برنامه هاي هنري را در استان بر معيارهاي قانوني و رعايت مسائل شرعي ادامه دهيم.
 

Mksooskslsjn 1.jpg Mksooskslsjn 2.jpg

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات